понеделник, 5 юли 2010 г.

Икономичен и удобен преносим климатик

Преносимите климатици са много удобни в сезона на валежите. Влажността на въздуха е много висока и осигуряването на централна климатизация излиза доста скъпо. Решението е в преносим климатик, който е подходящ както за дома, така и за офис и е също толкова ефикасен колкото и нормален климатик.

Основното предимство на този вид климатици е че са бързи и лесни за монтиране. Те могат лесно да се пренасят от едно място на друго и това ги прави доста изгодни, което довежда до спестяване на средства. Това е така защото този вид климатици могат да оглаждат само една стая в даден момент, така консумираната електроенегрия е много по-малка в сравнение с останалите видове климатици. Преносимите климатици също имат и висока енергийна ефективност, като средната им ефективност попада в обхвата между 8 и 10, макар че може да се вдигне до 15. Това е почти 50 пъти по-добре от старите климатични инсталации.

Протативните климатици работят на принципа на топлообмен, който често се използва от други климатици, също толкова добре. Въздуха в стаята се циркулира през изпарителни бобини, изсушава и охлажда топлия въздух вътре в устройството. После въздухът от стаята се изхвърля навън, след като е преминал над горещия кондензатор.Студеният въздух не може да избяга, защото и двата канала се използват.

Как се пречиства въздухът ли?
Има поставени пречистватели на въздуха, които са специално предназначени да пречистват въздуха с високо внимание към хора болни от Астма. Тези пречистватели правят качеството на въздуха много по-голямо. Такива пречисватели се използват и в двете техники на механични и тегнологиите за пречистване на въздуха. Чрез премахване на причинителя за замърсения въздух, пречисвателите облекчават болкаите причинени от Астмата.

Сега можете да имате предимство с електронно управление и да си нагласите желаната стайна премпература.

Няма коментари:

Публикуване на коментар